top of page

Våra behandlingar

Enastående patientvård

Lunatandläkarna tillhandahåller sedan 1995.
Baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet

tandkirurgi.jpg

Kirurgiska behandlingar

Vi utför det flesta kirurgiska ingrepp som rör munhålan såsom, implantatbehandling, benuppbyggnad med konstgjord benvävnad, visdomstandskirurgi, rotspetsoperationer, mjukvävnadsplastic mm.

Du blir väl omhändertagen före, under och efter ingreppet!

snarka.jpg

Snarkskena / Antiapnéskena

Sömnapné är ett vanligt förekommande problem som dessutom ger en rad medicinska biverkningar såsom, högt blodtryck, diabetes, viktuppgång mm.


Du behöver en remiss från din vårdcentral för en sömnutredning hos en specialistläkare och därefter kan vi hjälpa dig med en antiapnésken / snarkskena.

implantat.jpg

Tandimplantat

Tandimplantat består av titanskruvar som opereras fast i käkbenet.


De fungerar som konstgjorda tandrötter, på vilka man sedan kan fästa enstaka tandkrona, broar eller proteser.

Efter operationen växer käkbenet ihop med tandimplantatet (osseointegration) som därför blir ett fäste för konstgjorda tänder.

Behandling med implantat kräver tillräckligt med käkben för att fästa implantaten. Mycket noggrann munhygien och regelbundna tandläkarkontroller är viktiga för att implantaten ska fungera över tid.

istockphoto-941012812-612x612.jpg

Kronor och broar

Om en tand blivit så skadad att det inte går att laga den med en vanlig fyllning, kan man låta göra en krona. Man tar inte bort den befintliga tanden.

Om en eller flera tänder saknas, kan man ersätta dessa med en bro eller brygga. De närliggande tänderna används då som stöd och fäste för bryggan.

Tre års garanti lämnas för all fast kron- och broprotetik. 

Våra behandlingar: Våra tjänster

Lunatandläkarna = kvalite!

Vi använder oss bara av certifierade och kvalitativa material. Våra tandtekniker jobbar lokalt i Södertälje med omnejd och vår utrustning valideras årligen!

Våra behandlingar: Text
bottom of page